Detalii

Filmare FullHD

Filmarea intregului eveniment va fi FullHD si va avea rezolutia de 1920 x 1080

 

Cameră cu obiective interschimbabile (DSLR)

Camera care va fi utilizata pentru filmarea evenimentului dumneavoastra, are capabilitate de a folosi mai multe tipuri de obiective, fapt ce ajuta la obtinera unei imigini de o calitate maxima, in functie de necesitatea momentului din cadrul evenimentului. Deasemeni, camera este dotata cu sensor DSLR, ce ajuta la obtinerea unei imagini cu profunzime de camp redusa, ca intr-o fotografie.

 

Procesare sunet cu lavaliere

In prima parte a nuntii, vor fi luate interviuri cu ajutorul lavalierei persoanelor apropiate mirilor. Deasemeni in a doua parte a nuntii, la salon, se va folosi lavaliera pentru a capta sunetul de la formatie, rezultand in montajul final, un sunet foarte clar.

 

6 ore de filmare

Materialul video final, prelucrat si editat, livrat clientului va avea o durata de aproximativ 6 ore, in functie de dinamica si complexitatea evenimentului. Videograful va fi prezent pe tot parcursul evenimentului.

 

Sesiune video

Sesiunea video se va realiza in timpul nuntii, iar momentul si locatia unde va avea loc, se va stabili de catre miri impreuna cu videograful, in functie de orarul si traseul nuntii. Pentru sesiunea video se va aloca cel putin o ora.

 

Montaj video și audio

Tot materialul brut va fi montat si editat, atat video cat si audio, de catre un editor video. In materialul final se vor regasi melodii adecvate pentru fiecare capitol al nuntii.

 

Clip Highlights

Clipul va fi un scurt rezumat al evenimentului, care va trece prin toate momentele importante ale nuntii. Clipul va fi realizat de un editor video, iar fundalul muzical va fi aleas de miri imreuna cu editorul, sepecial in acest sens. Durata clipului va fi aceeasi cu durata melodiei alasa ca fundal.

 

Meniu Blu-rey/DVD

Pentru a putea accesa mai usor anumite momente ale nuntii, filmarea va fi structurata pe capitole iar navigarea intre acestea se va putea face prin intermediul unui meniu.

 

Copertă personalizată

Blu-rey/DVD -urile vor fi livrate intr-o carcasa cu coperta personalizata, pentru care se vor realiza special o serie de fotografii de catre fotograful evenimentului.

4 Blu-rey/DVD personalizate

Blu-rey/DVD -urile vor fi imprimate cu fotografii ale mirilor realizate in timpul sedintei foto. De asemenea, aceleasi pozele se vor regasi si in meniul fiecarui Blu-rey/DVD.

 

 Copie Blu-rey/DVD

 Pachetul final livrat clientului va cuprinde doua seturi de Blu-rey/DVD. Recomandat ar fi ca un set sa fie pastrat de rezerva in cazul in care primul se va deteriora in timp.

 

 

Oferte Opționale:

Blu-ray/DVD cu rezumatul nunții

Rezumatul nuntii va avea o durata de aproximativ 1 ora – 1 ora si 30 de minute. Acesta isi gaseste utilitate in momentul in care mirii doresc vizionarea nuntii impreuna cu prietenii sau familia, insa fara a parcurge toate cele 6 ore de filmare. Astfel pot vedea doar momentele importante, comasate intr-un film mai scurt, dar mai dinamic.

 

Carcasă Blu-ray din piele

Carcasa din piele este o alternativa la clasica carcasa din plastic cu coperta din hartie. Carcasa din piele aduce un plus de eleganta. Culoarea pielii poate fi aleasa dintr-o vasta gama de culori.

 

Sesiune video dupa nuntă

Sesiunea video de dupa nunta poate fi un bun motiv de relaxare si destindere dupa ziua agitata a nuntii. Sesiunea video de dupa nunta se desfasoara pe parcursul unei zile intregi, in mai multe locatii deosebite, alese special. De asemenea, pentru realizarea acestui material videografic, se va folosi echipament adecvat sesiunilor video.